Eens wat ánders serveren dan een toastje of bitterbal?

Ruime keuze uit authentieke Thaise gerechten (ook vegetarisch)


 

Voor gezelschappen van 15 tot 100 personen

Kleinere groepen dan 15 personen op aanvraag


Thai Home Cooking

Thai Home Cooking kan al vanaf € 11,95 per persoon en voor groepen vanaf 20 tot 100 personen.

Is je gezelschap kleiner dan 20 personen, dan kun je óók genieten van Wan’s kookkunsten: wel berekenen we dan een toeslag van € 5,00 per persoon.

Neem gerust even contact op met je vragen en wensen, dan ontvang je snel en vrijblijvend een op jouw maat gemaakte offerte.

Ja, stuur mij een (vrijblijvende) offerte

1 + 1 =

Bovenstaande menu’s zijn slechts voorbeelden, er is keuze uit ca. 10 heerlijke Thaise gerechten. Voor liefhebbers van vegetarisch eten hebben we ook diverse mogelijkheden.

Prijzen v.a. 15 personen, incl. BTW

Spelregels voor Thai Home Cooking

1. Groepsgrootte:
Thai Home Cooking kan al vanaf 15 personen. De maximale groepsgrootte is ongeveer 100 personen. Bestaat je gezelschap uit minder dan 15 personen, dan maken we graag een aangepaste prijsopgave. Meestal komt dit neer op een bescheiden toeslag op de prijs per persoon.

2. Offerte en bestellen:
a. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw specifieke gelegenheid vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
Je ontvangt van Wan een duidelijke prijsopgave, zonder kleine lettertjes of verborgen extra kosten.
b. Thai Home Cooking is in principe mogelijk op alle dagen van de week. Ervaring leert echter dat de meeste festiviteiten in het weekend
plaatsvinden, dus doe je aanvraag het liefst zo lang mogelijk van te voren.
c. Voordat Wan bij je thuis komt ‘wokkerellen’ maakt ze graag van te voren even kennis met je en komt terplaatse samen met jou de puntjes op de ‘i’ zetten.
d. Mochten er na je bestelling extra mensen bijkomen, of mensen zich afmelden, dan dien je dat uiterlijk 48 uur van te voren telefonisch te melden, zodat Wan de hoeveelheid eten kan aanpassen. Telefoonnummer: 06-28183918

3. Keuken & Keukenapparatuur:
a. Voor Thai Home Cooking is een eenvoudige keukeninrichting voldoende. Bij voorkeur kookt Wan op een 4-pits gasfornuis (een wokbrander is fijn maar niet noodzakelijk).
b. Thai Home Cooking doet geen aanslag op je koelkastruimte: Wan neemt alle benodigde ingrediënten goed verpakt mee in eigen koelboxen.
c. Wan kookt en wokt in haar eigen pannen en wok, dus je eigen spullen blijven schoon.
d. Voor het bakken van enkele gerechten neemt Wan een eigen frituurpan mee. Soms is het wenselijk dat er in de buitenlucht gefrituurd wordt (vanwege de lucht en vettigheid in huis), Wan bespreekt van te voren even met je hoe dit op te lossen. Als het weer het toelaat is een plekje onder een afdakje of in garage/schuur meestal afdoende.

4. Buffet & Benodigdheden:
a. Wan zorgt zelf voor warmhoudschalen, rijstkoker(s), rechauds en opscheplepels voor alle gerechten.
b. Op de plaats waar het eten (buffet) wordt opgediend zijn hiervoor 1 à 2 geaarde stopcontacten nodig.
c. Je dient zelf zorg te dragen voor borden, soepkommen, bestek etc.

5. Afwassen & schoonmaken:
Als het ‘wokkerellen’ achter de rug is wordt je keuken vanzelfsprekend weer teruggebracht in de oorspronkelijke staat.

6. Prijzen & Betaling:
De prijzen op de website en in offertes zijn inclusief 6% BTW Op de website vermelde prijzen gelden v.a. een groepsgrootte vanaf 15 personen, incl. BTW.  Voor groepen < dan 15 personen brengen we een bescheiden toeslag in rekening (op aanvraag).

  • Betaling van opdrachten < € 500,00 –  betaling á contant na afronding van het buffet
  • Betaling van opdrachten > € 500,00 geldt een betalingstermijn van 8 dagen netto, je dient een aanbetaling te doen van 50% van het totaalbedrag, die uiterlijk 7 dagen vóór de uitvoering van de opdracht in ons bezit dient te zijn,

Pin It on Pinterest